LEGO, Manchester United’ın Old Trafford Stadyumu 110’uncu yılını kendi 3.898 parçalık LEGO Creator Expert Old Trafford Stadium set ile kutluyor.

LEGO Creator Expert Old Trafford Stadium Set

LEGO Creator Expert seti, Manchester United’ın evini LEGO tuğla formunda mümkün olduğunca otantik durumuna yakın bir şekilde yeniden canlandırarak titizlikle detaylandırılmıştır. Renk şemasından saha modeline, sponsorluk markasına, koltuklara ve hatta Münih Saati’ne kadar her şey öne çıkıyor ve İngiltere’nin en büyük futbol sahnelerinden birine gerçek bir saygı duyuyor.

Manchester United efsanelerini kutlayan Holy Trinity heykeli de dahil olmak üzere orijinal özelliklere sahip kirişlere doludur, bu 1: 600 kopya modelini gerçek bir nostaljiye neden olan koleksiyoncu parçası haline getiren detaylar bunlardır. 16 yaş ve üstü için tasarlanmış, 17 cm yükseklikte, 46 cm uzunluğunda ve 38 cm genişliğinde ölçülen LEGO Creator Expert set Old Trafford Stadium, 249,99 £ yani yaklaşık 1.900 Türk Lirası karşılığında perakende satışa sunulacak. 16 Ocak’ta LEGO VIP’lerin satın alımına sunulacak, LEGO mağazaları ve LEGO’nun web sitesinde ise setin genel satışı 1 Şubat’ta başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saly’s Tiny House Sunrise şehirden kaçmak isteyenler için!

Şehirden çok mu sıkıldın? Al Tiny House’unu nerede yaşamak istiyorsan orada yaşa!

Adam Lister, Michael Jordan Baskı Serisi’ni satışa çıkardı

Michael Jordan’ın mirasına saygı duruşu.

Erikli’den ilk özel tasarım projesi: Erikli x Sudi Etuz

Erikli, SUDİ ETUZ markasının yılın yükselen tasarımcısı Şansım Adalı’nın tasarladığı şişelerle moda ile yaşamın kaynağı olan suyu buluşturuyor.

Swarovski laboratuvar üretimi renkli elmaslar koleksiyonunu duyurdu

Dünyanın en nadir taşlarına daha ucuz bir opsiyon olacak.