Alman otomobil üreticisi BMW, ilk 2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe modelini tanıttı ve dört kapılı coupe tasarımını daha kompakt bir yelpazeye taşıdı.

Yeni seri için açıklanan ilk iki seçenek şunlar: 228i xDrive ve M235i xDrive. Her ikisi de aynı turboşarjlı 2.0L dört silindirli motor ve sekiz vitesli otomatik şanzımanla donatılmış olan model, 228 beygir gücü ve 350Nm tork ortaya çıkarırken, ikincisi M Sport modeli 301 beygir gücü ve 450Nm tork üretiyor . Bu güç seviyelerinde 228i xDrive, 6.0 saniyede 0-100km/saat yapabilir, daha agresif M235i xDrive modeli ise 4.7 saniyede 100 kilometre hıza ulaşır.

Her iki model de dört tekerlekten çekişli standart olarak gelirken, M235i açıkça ek destek, standart bir spor süspansiyon sistemi ile daha düşük sürüş yüksekliği, dinamik için Comfort ve Sport arasında seçim yapma seçeneği gibi daha fazla yükseltme ile gelecek amortisör kontrol sistemi ve isteğe bağlı 19 inç performans lastikleri (standart M modeli 18 inç, M olmayan model 17 inç jantlarla gelir).

Üretimine önümüzdeki ay başlaması planlanan BMW 2 Serisi Gran Coupe modelleri, 2020 yılının başlarında bir zamanda satışa sunulacak ancak henüz hiçbir fiyat bilgisi açıklanmadı. İlk açıklanan modellerin Türkiye’ye gelmesi bize göre pek olası değil ama daha düşük hacimli motor seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunulacaktır. Yeni bilgiler geldiğinde haberiniz olsun istiyorsanız bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine çok rastlanmayan Ferrari 250 GT prototipi satışa çıkıyor

Pinin Farina tarafından hazırlanan 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta prototipi 1,4 milyon dolar karşılığında satışa çıkarılacak.

Vantablack kaplı BMW X6 dünyanın en koyu siyah arabası

Dünyanın en koyu siyah arabası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Tamamen 911, tamamen Turbo, tamamen yeni: Porsche 911 Turbo S

Porsche, yeni 911 Turbo S modelini daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güç, sürüş dinamikleri ve konforla sunuyor.

Nadir bulunan 1975 model Mercedes-Benz Pullman satışa çıktı

7 yıl süren renovasyon müthiş bir titizlikle tamamlandı.