BMW, önümüzdeki yıllarda tekrar çalışılmadan önce, çok sevilen 2 Serisinin bu kasası için son model olabilecek bir spor alternatif olan 2019 M2 CS modelini resmen tanıttı.

Markanın en yeni özel tasarımlı arabasında, 444 BHP, 550 Nm tork ve isteğe bağlı yedi vitesli çift kavramalı vites kutusu ile donatılmış, dört saniye 0-100 kilometre süresi ile BMW M4 Competition modelinden türetilmiş bir motor bulunuyor.

BMW’nin turbo motorlu altı silindirli M2 CS’si, isteğe bağlı Driver’s Pack ile donatıldığında, sınırlı olarak 278 kilometre maksimum hıza sahip ve tüm gücünü arka tekerleklere gönderiyor. Gerçek bir “petrol-head”in arabası olarak geliştirilen M2 CS, daha sonra 40 BHP eklenmiş olan M2 Competition modelinden bir adım daha öteye giderken kullanım ve hassasiyeti de sunuyor.

Estetik olarak 2019 BMW M2 CS, karbon fiberden yapılmış yeni bir kaput ile daha geniş bir duruş ve ağırlık azaltılmış paneller elde ediyor; çatı, aynalar, ön ve arka ayırıcılar da aynı hafif işlemi uygular ve ayrıca yeni jantlar da mevcuttur: “Jet Black” ve “Mate Gold”.

Modelin iç kısmında, BMW M Competition spor koltuklar, hafif bir orta konsol ve daha fazla yenilik ile aracın boş ağırlığını azaltmak hedeflendi. Avrupa fiyatı 95.000 € civarında olacak BMW M2 CS modelini Türkiye’de yolda görme ihtimalimiz bayağı düşük gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine çok rastlanmayan Ferrari 250 GT prototipi satışa çıkıyor

Pinin Farina tarafından hazırlanan 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta prototipi 1,4 milyon dolar karşılığında satışa çıkarılacak.

Vantablack kaplı BMW X6 dünyanın en koyu siyah arabası

Dünyanın en koyu siyah arabası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Tamamen 911, tamamen Turbo, tamamen yeni: Porsche 911 Turbo S

Porsche, yeni 911 Turbo S modelini daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güç, sürüş dinamikleri ve konforla sunuyor.

Nadir bulunan 1975 model Mercedes-Benz Pullman satışa çıktı

7 yıl süren renovasyon müthiş bir titizlikle tamamlandı.