Giannis Antetokounmpo ve LeBron James, NBA All-Star maçı için bir kez daha kaptan seçildi. 2020 NBA All-Star maçı için Doğu ve Batı konferanslarında en fazla taraftar oyu toplayan isimler oldular.

NBA MVP’leri, taraftar oylarıyla ilgili kendi konferanslarında liderliği aldı ve East ve West takımlarının kaptanları oldular. Başlangıç ve yedek olarak oylanan oyuncular arasından seçim yaparak bir sonraki All-Star maçının kadrolarını hazırlayacaklar. NBA duyuruyu dün akşam yaptı.

2020 NBA All-Star Maçı

LeBron James’in Batı Konferansı ilk 5’inde Lakers’tan Anthony Davis, Dallas Mavericks’ten Luka Dončić, Houston Rockets’tan James Harden ve LA Clippers’tan Kawhi Leonard yer alıyor.

Giannis Antetokounmpo liderliğindeki Doğu Konferansı ilk 5’inde ise; Philadelphia 76ers’tan Joel Embiid, Toronto Raptors’tan Pascal Siakam, Boston Celtics’ten Kemba Walker ve Atlanta Hawks’tan Trae Young bulunuyor.

2020 NBA All-Star maçı 16 Şubat 2020 Pazar günü Chicago’daki United Center’da gerçekleşecek. Chicago’lu yerli sanatçılar Chance The Rapper, kardeşi Taylor Bennett ve Common hafta sonu boyunca sahne alacaklar.

2020 NBA All-Star kadrolarını tamamlayacak draft ise 6 Şubat 2020’de yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arsenal resmi kıyafet ortağı Los Angeles markası 424 oldu

Hector Bellerin’in yakın dostu Guillermo Andrade’nin ortağı olduğu 424 erkek ve kadın takımlarının kıyafetlerini üretecek.

Kylian Mbappé Bondy Dreams koleksiyonu ile memleketini onurlandırıyor

Nike ile koleksiyon yapan hem en genç hem de ilk Fransız futbolcu oldu

PUMA x First Mile iş birliğinden geri dönüştürülebilir koleksiyon

Spor giyim koleksiyonunu tamamı geri dönüştürülebilir atıklardan tasarlandı.