Porsche, 2020 Macan Turbo modelini tanıttı ve yeni bir motor, daha fazla güç ve gövde kiti modifikasyonları gibi onunla birlikte gelecek bir dizi mekanik güncelleme listeledi.

2020 Porsche Macan Turbo

Eski Macan Turbo, çift turbo şarjlı 3.6-litre V6 ile güçlendirilmişti fakat şimdi Porsche orta boy SUV’sinde daha küçük 2.9-litre çift turbo şarjlı V6 motora yer verdi. Yeni Biturbo konfigürasyonu, 434 BHP ve 549 nm tork üretme kabiliyetine sahip olduğu anlamına gelir, bu da arabayı sadece 4,3 saniyede 0’dan 100’e itmektedir. Güç, Porsche Traction Management dört tekerlekten çekiş sistemine yedi vitesli bir PDK çift kavramalı şanzımanla da yollara çıkarıldı.

Daha fazla hız arayanlar için, Porsche Macan Turbo’yu 267 km/saat hıza çıkaracak Sport Chrono Paketini ekleyecektir. Tüm bu hızları kontrol etmek için Alman otomotiv şirketi Porsche Surface Coating gibi birçok teknolojik özelliğe sahip yeni bir fren seti ekledi. Bu, disklerin tepkisini artıran, aşınmayı azaltan ve geleneksel dökme demir frenlere kıyasla %90’a kadar daha az fren tozu vaat eden bir tungsten karbür kaplama ile geldiği anlamına geliyor.

Yeni 20 inç Macan Turbo jantlar, Dinamik Işık Sistemi LED farlar ve üç büyük hava girişi içeren hafifçe yeniden tasarlanmış ön uç gibi standart olarak geliyor. Yeni marşpiyeller, sabit bir tavan spoyleri, sahte arka difüzör ve gümüş renkte bitmiş dört egzoz borusu seti gibi yeni eklemeler de geliyor.

İçeride, önde 18 yönlü elektrikli ayarlanabilir spor koltuklar, geniş bir arka kısım ve Porsche’nin 10.9 inç dokunmatik ekran bilgi eğlence sistemindeki diğer tüm eğlence seçenekleriyle birlikte kontrol edilen 14 hoparlörlü bir BOSE ses sistemi bulabilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için Porsche’nin web sitesine gidin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine çok rastlanmayan Ferrari 250 GT prototipi satışa çıkıyor

Pinin Farina tarafından hazırlanan 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta prototipi 1,4 milyon dolar karşılığında satışa çıkarılacak.

Vantablack kaplı BMW X6 dünyanın en koyu siyah arabası

Dünyanın en koyu siyah arabası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Tamamen 911, tamamen Turbo, tamamen yeni: Porsche 911 Turbo S

Porsche, yeni 911 Turbo S modelini daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güç, sürüş dinamikleri ve konforla sunuyor.

Nadir bulunan 1975 model Mercedes-Benz Pullman satışa çıktı

7 yıl süren renovasyon müthiş bir titizlikle tamamlandı.