Piyasada 67 yıl geçtikten sonra, Chevrolet Corvette özellikle Kuzey Amerika’da adını oldukça sağlamlaştırdı. 2020 Chevrolet Corvette en son modeli, spor geçmişini korurken ikonik süper arabayı yeniden tanımlıyor.

Orta kısımda yer alan motorlu bir düzende inşa edilen ilk Corvette olmanın yanı sıra, bu yeniden tasarlanan ‘Vette, ilk defa çıkarılabilir hardtop üretimini görecek. Hardtop cabrio, otomobilin gövdesine sorunsuz bir şekilde entegre edildiğinden performansı yüksek tutar ve öngörülemeyen hava koşullarında tavanın çalışmasına yardımcı olan altı elektrikli motor içerir. Tavan aynı zamanda 48 kilometre hıza kadar aktif olabilir ve zıt bir Carbon Flash versiyonunda veya gövde ile aynı renkte mevcut.

Cabrio, her biri daha fazla rafine edilmiş iç mekan seçeneği görecek şekilde üç farklı şekilde sunulacak; 1LT, 2LT ve 3LT. Fiyat etiketi 1LT için 67,495 USD, 3LT trimi için 78.945 USD seviyesinden başlayacak. Tabi bu fiyatlar Amerika fiyatları, Türkiye fiyatları ne olur bilmiyoruz çünkü Chevrolet’nin şu an için bir distribütörü yok. Aracı satın almak isteyenler özel ithalat yolu ile alacaklardır. Her bir Corvette, 495 hp / 637 Nm tork sağlayan 6.2L LT2 V8 motoru paketliyor. Daha fazla bilgi için Chevrolet’in web sayfasına gidin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine çok rastlanmayan Ferrari 250 GT prototipi satışa çıkıyor

Pinin Farina tarafından hazırlanan 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta prototipi 1,4 milyon dolar karşılığında satışa çıkarılacak.

Vantablack kaplı BMW X6 dünyanın en koyu siyah arabası

Dünyanın en koyu siyah arabası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Tamamen 911, tamamen Turbo, tamamen yeni: Porsche 911 Turbo S

Porsche, yeni 911 Turbo S modelini daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güç, sürüş dinamikleri ve konforla sunuyor.

Nadir bulunan 1975 model Mercedes-Benz Pullman satışa çıktı

7 yıl süren renovasyon müthiş bir titizlikle tamamlandı.