Artcurial’da açık artırma için inanılmaz derecede nadir bir savaş öncesi Mercedes-Benz bulunuyor.

Dünyanın en çok aranan eski otomobillerinden biri olan ve şu anda piyasaya sürülen araç, 1929 yılında tamamen inşa edilmiş bir Mercedes-Benz 710 SS modelidir. Klasik, kıvrımlı ve zarif estetiğinin yanı sıra 710 SS zamanında göre inanılmaz olan gaz kelebeği kontrollü bir süper şarj cihazına sahip büyük bir 7.1 litrelik sıralı-altı motor tutarak, ona 200 beygir gücü veriyor. Kısa dingil açıklığı ve hafif şasisi ile bir araya getirilen klasik süper otomobil olağanüstü performans gösterdi, maksimum 198 kilometre hıza ulaştı ve sonunda efsanevi SSK yarışçılarına ilham verdi.

1929 Mercedes-Benz 710 SS

Özellikle şu anki otomobilin bir Amerikan mirası var, orijinal şasisi New York’a gönderiliyor, burada üst yapısı, Hispano-Suiza ve Packard gibi ikonik klasikler için kaportalar yapan Amerikalı üretici Howard “Dutch” Darrin tarafından kurulan bir firma olan Fernandez & Darrin tarafından yaratıldı.

Şüphesiz çok nadir ve arzu edilen bir klasik olan 1929 Mercedes-Benz 710 SS modelinin açık artırmada 6.6 milyon dolara kadar çıkması bekleniyor. Daha fazla bilgi edinmek için Artcurial’a gidin. Aşağıda da videosunu ve fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşine çok rastlanmayan Ferrari 250 GT prototipi satışa çıkıyor

Pinin Farina tarafından hazırlanan 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta prototipi 1,4 milyon dolar karşılığında satışa çıkarılacak.

Vantablack kaplı BMW X6 dünyanın en koyu siyah arabası

Dünyanın en koyu siyah arabası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Tamamen 911, tamamen Turbo, tamamen yeni: Porsche 911 Turbo S

Porsche, yeni 911 Turbo S modelini daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güç, sürüş dinamikleri ve konforla sunuyor.

Nadir bulunan 1975 model Mercedes-Benz Pullman satışa çıktı

7 yıl süren renovasyon müthiş bir titizlikle tamamlandı.