Kobe Bryant‘ın Granity Studios şirketi, yıldız sporcunun yıkıcı ölümünün onuruna Oscar ödüllü kısa Dear Basketball filmini yayınladı.

Yaklaşık beş buçuk dakikada toplanan Dear Basketball, Bryant’ın Kasım 2015’te The Players’ Tribune için NBA’den emekli olduğunu duyurması için yazdığı aynı şiire dayanıyor. Basketbola bir aşk mektubu gibi davranarak, spora olan erken tutkusunu – koyduğu kan, ter ve gözyaşları – ve profesyonel bir top oyuncusu olarak hayatına veda eder. “You gave a six-year-old boy his Laker dream/And I’ll always love you for it/But I can’t love you obsessively for much longer/This season is all I have left to give/My heart can take the pounding/My mind can handle the grind/But my body knows it’s time to say goodbye,” (“Altı yaşındaki bir çocuğa Laker rüyasını verdin / Ve seni hep bunun için seveceğim / Ama seni daha uzun süre takıntılı olarak sevemem / Bu sezon vermek için kalan tek şey / Kalbim vurulmayı kaldırabilir / Aklım eziyetle başa çıkabilir / Ama bedenim elveda demenin zamanının geldiğini biliyor”) diyor.

Dear Basketball kısa filmi, Glen Keane tarafından yönetiliyor ve canlandırılıyor ve efsanevi John Williams’ın müzikal şarkısı ve Bryant’ın kendisinden bir rivayet sunuyor. Keane ve Bryant, 2018 Oscar’larında En İyi Animasyon Kısa Film ödülünü kazandı ve Keane projeye “hepimiz için bir mesaj” adını verdi. “Hayaliniz ne olursa olsun, imkansızın mümkün olduğu tutku ve azim yoluyladır.” dedi.

Kobe Bryant Dear Basketball kısa filmini aşağıda izleyin.

Seni çok seviyoruz Kobe. Sen ve Gigi hep bizimle olacaksınız. ∞ #8 #24 ∞

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2020 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu

Oscar Ödülleri’nde kazananların tam listesine bir göz atın.

Jeff Bezos’tan iklim değişikliği ile mücadeleye 10 milyar dolar

Bezos Earth Fund isimli fon ile iklim değişikliği ile savaşacak

2020 Oscar Ödülleri Adayları tam listesi açıklandı

Todd Phillips’in Joker’i 11 adaylık ile başı çekiyor.

Louis Vuitton dünyanın 2’inci büyük elması Sewelo’yu satın aldı

1.758 karatlık elmas Botswana’da bulunmuştu.