RIMOWA MYKITA iş birliği, ortak gözlük koleksiyonuna iki yeni model ekliyor. Yuvarlak MR007 ve daha ince kalkanlı MR008, serinin en yeni üyeleri olarak raflarda yerini aldı. Ayrıca ilk sezondan tanıdığımız MR006 aviator da tamamen siyah bir renkle geri geliyor. Kısacası iki Alman markası, metal işçiliği ve lens mühendisliğindeki uzmanlığını bir kez daha aynı masada topluyor.

RIMOWA MYKITA HERITAGE serisine yuvarlak MR007
MR007, klasik güneş gözlüğü formları üzerine kurgulu HERITAGE serisine kusursuz bir daire getiriyor. Model, çelik çerçeveyi eloksallı alüminyum halkalarla birleştiriyor. Bu sayede gözlük yüzde oldukça hafif kalıyor. Aynı zamanda bavul üreticisi ile gözlük markasının ortak malzeme bilgisini de açıkça gösteriyor.
Özellikle yuvarlak form, serinin daha klasik modelleri arasında net bir alternatif oluşturuyor. MR007, Silver ve Black olmak üzere iki renkte satışta.




MR008 ile daha ince bir VISOR kalkanı
VISOR serisinin yeni üyesi MR008, ultra hafif kalkan formunu daha sade ve kompakt bir profile taşıyor. Yine de yüzü saran geniş kapsamından ödün vermiyor. Üstelik seriye özel torik lensler ve kalkanı yerinde tutan imza MYLON klips de modelde yer alıyor. Böylece serinin teknik performansı hiç değişmiyor.
İlk renk seçeneği, Cashmere Silver çerçeveyi Shadow Silver kalkanla eşleştiriyor. Bu ton sür ton kombinasyon, ham endüstriyel yüzeylerden ve seyahatin görsel dilinden ilham alıyor. Bunun yanı sıra MR008, Black seçeneğiyle de satışa çıkıyor.


Siyah MR006 aviator geri geliyor
HERITAGE serisinin damla formlu klasik aviator modeli MR006 da bu teslimatta yer alıyor. Model bu kez baştan sona siyah bir renkle geliyor. Böylece seri, yeni Black MR007 için koyu tonlu bir eş elde ediyor. Ayrıca metal çerçeveler, farklı formlarda bile aynı tutarlı çizgiyi koruyor.



RIMOWA MYKITA gözlükleri Berlin’de el yapımı
Koleksiyondaki tüm modellerin tasarım süreci Köln ile Berlin arasında geçti. Ardından her çift, markanın bütün koleksiyonlarını ürettiği Berlin’deki MYKITA HAUS tesisinde ustaların elinde son halini aldı. Her gözlük, bir orijinallik sertifikasıyla birlikte geliyor. Öte yandan yeni modeller, ortaklığın önceki formlarının yerini almıyor; onlarla yan yana duruyor.
Kampanyada ise Nina Hoss ve Leon Dame yeniden kamera karşısına geçiyor. “The Rehearsal” adlı kısa filmde gözlük değişimi, iki oyuncunun iki farklı karakter arasındaki geçişini simgeliyor. Bu yüzden film, koleksiyonun dönüşüm temasını da zarif bir dille anlatıyor.
Son olarak RIMOWA MYKITA modelleri şu anda MYKITA mağazalarında, seçili RIMOWA mağazalarında, özel satış noktalarında ve iki markanın online mağazalarında satışta. RIMOWA’nın sanatla buluştuğu bir başka iş birliği için RIMOWA ve Faber-Castell’in sanatçı çantasına göz atın. Detaylar RIMOWA’nın resmi sitesinde yer alıyor.








